Handelsbetingelser hos Ravnholt-Hytten v.Tier1 Consulting

Generelle oplysninger

Ravnholt-Hytten v.Tier1 Consulting

Hovedgaden 23A

4350 Ugerløse

CVR nr.: 18013037

Telefon: 40188560

Email: info@ravnholt-hytten.dk

 

Priser

Hos Ravnholt-Hytten v.Tier1 Consulting er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

Ravnholt-Hytten v.Tier1 Consulting modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen af depositum skal ske senest 4 uger før ankomst. Betaling af ophold skal ske senest 3 uger før ankomst. Beløbet vil blive trukket på din konto, med det samme. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Refusion / Depositum

Hvis der er tale om refusion eller tilbagebetaling af depositum, bedes du oplyse bankoplysninger i form af regnr og kontonr, eller telefonnummer til Mobile Pay, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Fortrydelsesret / Afbestilling

Bookning af Hytten kan Afbestilles inde 4 uger før opholdets start uden tab af Depositum.

Køb af billetter til event eller eventrelaterede tillægsprodukter såsom madbilletter, overnatning, transport mm. er i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke omfattet af fortrydelsesret. Såfremt et arrangement aflyses refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Gebyrer refunderes ikke.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om Bookning

 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Ravnholt-Hytten v.Tier1 Consulting . Data bliver automatisk slettet på hjemmeside når opholdet er ophørt. Data i regnskabssystem og kontrakt, gemmes ifølge regnskabsloven i 5 år.

 

Klagemuligheder – oversigt:

Har du en klage over et Ophold i Ravnholt-Hytten, kan der sendes en klage til:

Tier1 Consulting

Hovedgaden 23A

4350 Ugerløse

Mail : Info@tier1.dk

This site is registered on wpml.org as a development site.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux